mediumschap

Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing is een mooie nieuwe en diepgaande manier om bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) te komen, die jou in de weg staan voluit vanuit jouw mogelijkheden te groeien.
Om volledig in verbinding met jezelf te zijn.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die boodschappen kan ontvangen, horen, voelen en/of zien vanuit de geestelijke wereld.
Andersom wordt ook vanuit de geestelijke wereld contact gezocht met het medium. Zij werken samen.
De boodschappen kunnen van overledenen zijn, van engelen, entiteiten, helpers…
Liefdevolle, respectvolle en positief gerichte persoonlijke boodschappen mogen worden doorgegeven die helpend zijn voor degene die ze mag horen.

Wanneer?

Deze methode, geschikt bij kinderen en volwassenen, is ervoor bedoeld als je dieper wilt kijken wat er in je speelt:

  • Bij lichamelijke klachten: zoals (ernstige) vermoeidheid, spanningen, stress, hoofdpijn, een “zwaar lijf”, buikklachten, etc.
  • Bij psychische klachten: zoals stress, overspannenheid, niet in balans voelen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, angsten, depressie, opgekropte emoties, moeite hebben met loslaten etc.
  • Bij mentale klachten: om meer in je energie te komen en je lijf meer te voelen, belemmerende overtuigingen.

Deze kunnen direct en nuchter worden opgespoord zodat je ze kunt erkennen, herkennen, ervaren, loslaten en transformeren.
Vaste patronen en blinde vlekken, familiepatronen die vragen oproepen.

De blokkade of pijn kan in dit of vorige levens of generaties zijn ontstaan en mogen worden ontleed en ontrafeld om te kunnen veranderen zodat je er in het NU minder of geen last meer van hebt.

Hoe werkt het?

Tijdens een consult maak ik gebruik van een combinatie van Trance Healing en Therapeutisch Mediumschap.
Er zijn een aantal beproefde behandelmethodes/hulpmiddelen die ik kan toepassen zoals bijv. NLP, regressie en mediamieke familieopstellingen om op een snelle en diepgaande manier met jou je belemmering te analyseren en op te lossen.
Mijn ruime levenservaring, sterke intuïtie, mediamieke kwaliteiten en het geven van counseling neem ik hierin mee zodat ik jou op maat kan begeleiden.

Resultaat

Je voelt je beter in je vel, je hebt meer energie, oude ballast is verminderd of opgelost, je hebt meer liefde voor jezelf en de ander.
Je voelt je meer in verbinding met je hoofd, hart en ziel.